Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 13:33
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 ноября 2020, 10:13

На Житомирщині за добу зафіксували 9 смертей від коронавірусу

На Житомирщині за добу, 18 листопада, від ускладнень викликаних коронавірусом померли ще дев'ятеро жителів області. Наразі на території області зареєстровано 419 летальних випадків від COVID-19.

Про це 19 листопада повідомила пресслужба Житомирської облдержадміністрації з посиланням на дані обласного лабораторного центру.

Від ускладнень коронавірусу померли 68-річна жителька міста Коростень; двоє жінок віком 89 та 39 років та двоє чоловіків віком 72 та 69 років — жителі міста Житомир; 69-річний житель міста Олевськ; 52-річний житель Попільнянського району; 76-річний житель Ємільчинського району; 60-річний житель міста Коростишів.

Наразі на Житомирщині зареєстровано 419 летальних випадків серед жителів області, хворих на COVID-19. Найбільше людей померли у Житомирі – 131 житель, Бердичівському районі – 43 та Коростенському районі – 40.
Погода, Новости, загрузка...