Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 00:35
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 ноября 2020, 09:23

Житомирські оперативники розшукали молодика, який пограбував школяра

Увечері 5 листопада на вулиці обласного центру незнайомець відібрав мобільний телефон у 15-річного юнака. Поліцейські встановили особу грабіжника та розшукали його. Триває досудове розслідування.

До Житомирського відділу поліції звернувся 15-річний житомирянин із повідомленням про пограбування. Парубок розповів, що близько 20:00 перебував на вулиці, коли до нього підійшов незнайомець, та, погрожуючи, відібрав мобільний телефон вартістю понад 2 тисячі гривень.

Поліцейські отримали опис грабіжника, зібрали інші свідчення та розпочали розшук причетного до злодіяння у рамках розпочатого кримінального провадження.

У результаті проведених заходів оперативники карного розшуку встановили, що грабіж вчинив 21-річний житель Житомирського району. Молодик визнав свою провину. Поліцейські вилучили речові докази.

Нині триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Законодавством відкрите викрадення чужого майна карається штрафом від 2000 до 4000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 120 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 4 років.
Погода, Новости, загрузка...