Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 07:02
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 ноября 2020, 07:17

У Житомирі вночі рецидивіст напав на жінку, яка поверталась з роботи додому

Розшуківці Житомирського відділу поліції встановили молодика, причетного до пограбування 30-річної жительки обласного центру. Триває досудове розслідування.

З відповідною заявою до поліції звернулася житомирянка. Зі слів заявниці, близько 4 ранку вона поверталася з роботи додому, коли на одній з вулиць до неї підійшов незнайомий чоловік. Після нетривалого спілкування, він раптом вихопив з її рук жіночу сумку, в якій знаходилися гроші та особисті речі, і побіг у невідомому напрямку.

Жінка запам’ятала зовнішність невідомого та змогла його описати поліцейським.

Крім того, правоохоронці оглянули місце злочину та зібрали іншу необхідну слідству інформацію. Ці та інші відомості допомогли оперативникам поліції встановити особу ймовірного порушника. 24-річного місцевого жителя було доставлено до відділку для з’ясування всіх обставин події.

У скоєному він зізнався. Як з’ясувалося, раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування.

Нині йому загрожує ще й відповідальність у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 186 (Грабіж) ККУ. Законодавством подібні протиправні дії караються від штрафних санкцій і аж до 4 років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...