Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 08:21
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 ноября 2020, 19:59

На Житомирщині поліцейські виявили незаконну порубку та перевезення лісу у двох районах

26 листопада на Олевщині інспектори поліції зупинили підводу з сосновими колодами. З’ясувалось, що місцевий житель вирубав дерева у лісосмузі. А у Попільнянському районі правоохоронці зупинили вантажівку з деревиною, водій якої не надав жодних документів, що підтверджували законність її перевезення. В обох випадках розпочаті відповідні перевірки.

Пізно ввечері 26 листопада працівники підрозділу превентивної діяльності Олевського відділу поліції неподалік с. Калинівки зупинили гужову підводу під керуванням 36-річного місцевого жителя. Чоловік перевозив соснові колоди, не маючи жодних документів про походження та легальність лісопродукції.

Надалі з’ясувалось, що цього дня він разом зі своїм односельцем вирубали 8 сосен у лісосмузі неподалік с. Калинівки, а тепер перевозив все до місця проживання. Відтак віз із вантажем поліцейські вилучили.

У Попільнянському районі працівники Управління стратегічних розслідувань в області НПУ на дорозі неподалік с. Мохначки зупинили для перевірки автомобіль «ЗІЛ» під керуванням 69-річного жителя райцентру. Під час огляду у кузові виявили дубові колоди. Як з’ясувалось, водій не мав жодних документів, що підтверджували б легальність перевезення лісу. Автомобіль з вантажем вилучили.

Нині триває подальше з’ясування всіх обставин правопорушень.

Попередня правова кваліфікація подій – ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) КК України. Законодавством таке правопорушення карається штрафом від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...