Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:42
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 декабря 2020, 10:54

У листопаді на Житомирщині інвесторам передано в оренду понад 40 га земель сільськогосподарського призначення

Упродовж листопада 2020 року Головне управління Держгеокадастру у Житомирській області реалізувало на земельних торгах права оренди на дві земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності. Земельні ділянки загальною площею 42,8193 га розташовані на території Лугинського та Малинського районів та призначені для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Термін оренди – на 7 років.
Загальний розмір річної плати за користування земельними ділянками, визначений за результатами торгів, становить 124,8 тис. грн, які орендарі щорічно сплачуватимуть до бюджетів місцевих рад регіону.
Найбільше під час торгів зросла вартість оренди земельної ділянки на території Владівської сільської ради Малинського району, де стартова ціна піднялася з 12% до 29,10% від нормативної грошової оцінки та становила 109 018 грн.
У грудні 2020 року землевпорядною службою Житомирщини заплановано продати права оренди на 18 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 374,6084 га. З детальною інформацією про лоти можна ознайомитися у розділі «Земельні аукціони» на офіційному вебсайті Держгеокадастру.
Погода, Новости, загрузка...