Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 10:12
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 декабря 2020, 21:41

У Попільнянському районі виявили та вилучили 84 м3 немаркованих соснових колод

Коростишівська місцева прокуратура спільно з правоохоронними органами продовжує вживати заходи з протидії незаконному обігу лісопродукції.
Зокрема, 02.12.2020, у межах процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного зберігання лісу, слідчими поліції проведено обшуки на території нежитлового комплексу та в господарських приміщеннях (гаражі, майстерні), розташованих за різними адресами у селищі міського типу Попільнянського району.
У ході санкціонованих обшуків правоохоронцями виявлено розпилювальний верстат та соснові колоди загальним обcягом 84 м3 без належного маркування.
Коли ж у місцевого підприємця та представника київського товариства, які займаються деревообробною діяльністю, запитали про походження деревини, вони не надали відповідних підтверджуючих документів.
Наразі деревину вилучено, вирішується питання щодо накладення арешту на соснові колоди.
Досудове розслідування за ст. 246 КК України, яке проводить Попільнянський відділ поліції, триває, встановлюються обставини скоєння кримінального правопорушення та причетність до нього інших службових осіб.
Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює Коростишівська місцева прокуратура.
Погода, Новости, загрузка...