Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 07:26
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 декабря 2020, 08:28

На Житомирщині поліцейські вилучили у громадян понад кілограма наркотиків

Минулої доби у ході обшуків приміщень та поверхневих оглядів поліцейські вилучили пакунки з подрібненою рослинною масою та рослини конопель у жителів області. Попередньо, громадяни зберігали наркотичні засоби. Нині розпочаті досудові розслідування, а вилучене направлено на експертні дослідження.

7 грудня працівники Малинського відділення поліції провели санкціонований обшук за місцем проживання 55-річного жителя с. Ріпища. Попередньо дільничний офіцер поліції, працюючи з населенням, отримав інформацію, що чоловік може зберігати заборонені речовини.

У ході проведених заходів поліцейські виявили на горищі будинку висушені коноплі. А у підсобному приміщенні в коробці та пакунках знаходилась вже подрібнена рослинна маса загальною вагою майже кілограм. Виявлене слідчі вилучили.

У м. Житомирі працівники виправної установи знайшли в одного з засуджених паперовий згорток з рослинною масою та повідомили поліцейських. Працівники слідчо-оперативної групи задокументували обставини та вилучили у 45-річного чоловіка виявлене.

Цього ж дня на вулиці м. Овруча оперативники карного розшуку помітили підозрілого перехожого. Під час поверхневої перевірки у 21-річного місцевого жителя виявили поліетиленовий пакуночок з рослинною масою. Попередньо, молодик зберігав наркотичну речовину для власного споживання.

Попільнянські розшуківці, забезпечуючи правопорядок на місцевому залізничному вокзалі, зупинили для перевірки чоловіка. Як з’ясувалось, він зберігав у кишені поліетиленовий пакет з подрібненою рослинною масою, а в сумці – паперовий згорток з аналогічним вмістом. Надалі з’ясувалось, що 28-річний місцевий житель назвався чужим ім’ям. Утім ці хитрощі не допомогли йому уникнути відповідальності. Нині, як і у всіх вище наведених випадках, розпочаті досудові розслідування.

Проводяться експертні дослідження вилученого фахівцями Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Відповідно до ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України такі протиправні дії караються штрафом від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.
Погода, Новости, загрузка...