Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 00:32
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 декабря 2020, 11:41

На Житомирщині за добу зафіксували 5 смертей від коронавірусу

На Житомирщині за добу, 9 грудня, від ускладнень викликаних коронавірусом померли ще п'ятеро жителів області. Наразі на території області зареєстровано 554 летальних випадків від COVID-19.

Про це 10 грудня повідомила пресслужба Житомирської облдержадміністрації з посиланням на дані обласного лабораторного центру.

Від ускладнень коронавірусу померли 63-річний житель Романівського району; 77-річна жителька міста Житомир; 64-річний житель Житомирського району; 80-річний житель Коростенського району; 66-річний житель Любарського району.

Наразі на Житомирщині зареєстровано 554 летальних випадків серед жителів області, хворих на COVID-19. Найбільше людей померли у Житомирі – 168 жителів, Коростенському районі – 53 та Бердичівському районі – 52.
Погода, Новости, загрузка...