Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 23:45
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 декабря 2011, 09:32

УДАРівці Житомира в геріатричному пансіонаті поспілкувалися з кожним та подарували «солодку приємність»

Представники Житомирської міської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» на чолі з головою міської організації партії,
Проживаючи в місті серед здорових молодих людей, кожний з яких займається своєю долею, не тільки не думають, але і не здогадуються, що є люди, якім дуже потрібна підтримка, маленька частка уваги, дотик руки, щоб вони змогли хоча б на хвилину відчути себе щасливими та комусь потрібними.

Представники Житомирської міської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» на чолі з головою міської організації партії, депутатом Житомирської міської ради Шкуропат Тетяною Володимирівною відвідали Житомирський геріатричний пансіонат, де подарували мешканцям - людям похилого віку, краплю свого тепла та солодку приємність. Вони мали змогу поспілкуватися з кожним та поділитися гостинцями.

«Сьогодні кожен з нас відчув, що таке справжнє людське тепло, адже ми забуваємо, що кожен з нас також буде людиною похилого віку. І проста краплинка уваги, яка зігріла не тільки серце господарів, але і кожного з нас, залишиться надовго в згадці про неї», - поділилася враженням Тетяна Володимирівна Шкуропат.
За матеріалами: житомир.инфо
Погода, Новости, загрузка...