Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:06
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 декабря 2020, 13:37

Малинські поліцейські розшукують 35-річного киянина

Нині тривають пошуки Куліча Федора Васильовича, 06.11.1985 р.н., який наприкінці листопада пішов з дачного будинку в с. Федорівці Малинського району та не повернувся. Донині встановити його місце знаходження не вдалося, тож поліцейські просять громадян повідомити будь-яку інформацію про зниклого.
Малинські поліцейські розшукують 35-річного киянина

25 листопада до Малинського відділення поліції звернувся житель м. Києва із повідомлення про зникнення його сина. За словами заявника увечері 21 листопада його 35-річний син, який має психічне захворювання, пішов з дачного будинку, розташованого у с. Федорівці, та не повернувся. Чоловік раніше вже йшов з дому на кілька днів, але щоразу повертався.

За наявною інформацією зниклий міг рухатися дорогою у напрямку м. Радомишля. На його пошуки залучаються поліцейські, працівники місцевого лісництва, рятувальники, однак донині встановити місце знаходження чоловіка не вдалося.

Прикмети зниклого: зріст 185-190 см, повної статури (вага близько 160 кг), волосся темного кольору, середньої довжини, обличчя округле, очі карі, має бороду. Права кисть деформована.

Був одягнений у фуфайку, сірі труси, майку, чорні гумові калоші.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Федора Куліча, повідомте про це за телефонами (04133) 5-22-66, 5-21-76 або «102» чи зверніться до найближчого відділу поліції
Погода, Новости, загрузка...