Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 13:23
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 декабря 2020, 12:51

Служба автомобільних доріг у Житомирській області повідомляє про результати нічної роботи дорожників

У зв’язку з погодніми умовами на автомобільних дорогах Житомирської області ситуація упродовж доби склалася таким чином, що через дощ та мінусову температуру повітря дорожнє полотно вкрилося льодяною кіркою. Для ліквідації зимової слизькості на всій мережі шляхів загального користування державного значення працювала спеціальна техніка. Упродовж минулої ночі було задіяно 40 піскорозкидачів та 27 навантажувачів, працювало 77 працівників дорожніх організацій. Використано майже 1400 тонн протиожеледних матеріалів.

Станом на 09:00 11 грудня дорожнє покриття у Житомирській області оброблене, безпечний проїзд забезпечено, обмеження проїзду вантижних транспортних засобів знято.
Погода, Новости, загрузка...