Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:21
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 декабря 2020, 13:09

Вночі на Житомирщині горіла лазня та будинок – в обох будівлях неправильно облаштували димарі

13 грудня у Житомирському районі через неправильно облаштовані димарі горіли дві будівлі – лазня та житловий будинок. Обидва загоряння загасили.

Про це на своєму сайті повідомляє обласне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій. 13 грудня о 00:50 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в селі Глибочиця Житомирського району в одному з приватних господарств горить лазня.

На місці фахівці 11-ї та 3-ї Державних пожежно-рятувальних частин з'ясували, що горить перекриття будівлі. Ймовірною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при облаштуванні димаря (відсутня протипожежна розділка). Зі слів господаря, напередодні вони топили лазню. Згодом чоловік відчув запах горілого і виявив, що в приміщенні парильні горить перекриття навколо димаря.

О 01:23 фахівці ДСНС локалізували пожежу, а о 04:13 – ліквідували, не давши полум’ю поширитися всередині будівлі. Вогонь знищив перекриття, пошкодив частину покрівлі.

Попередньо, з цієї ж причини о 05:04 загорівся дах в житловому будинку в селі Зарічани Житомирського району. Через пізнє виявлення пожежі на момент приїзду рятувальників полум’я вже охопило весь дах. О 06:08 два відділення рятувальників зупинили поширення горіння. Ще близько двох годин вони розбирали та поливали зруйновані конструкції будинку. О 08:30 пожежу ліквідували. Вогонь знищив дах, пошкодив майно, меблі, домашні речі.

Загалом, за добу рятувальники ліквідували п’ять пожеж: три займання виникли у житловому секторі, у двох інших випадках горіло сміття.
Погода, Новости, загрузка...