Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 08:36
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 декабря 2020, 13:05

Під час обшуків на пилорамі у прикордонні Житомирщини виявили деревину невстановленого походження

15 грудня оперативні співробітники Житомирського прикордонного загону зі співробітниками Нацполіції провели обшуки на одній з пилорам в Овруцькому районі.

Заходи проходили у рамках досудового розслідування за ст. 246 ККУ «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу», яке розпочали за ініціативою представників прикордонного відомства. Обшуки проходили відповідно до ухвали суду за місцем можливого зберігання незаконної деревини в одного з фігурантів кримінального провадження.

У результаті обшуків, міжвідомча група виявила близько 45 м3 деревини без відповідного маркування та документів про їх походження.
Наразі на виявлену деревину накладено арешт. Слідчі дії тривають.

Зауважимо, що згідно із Законом України «Про Державну прикордонну службу» на прикордонників у районах несення служби серед іншого покладається обов’язок збереження природних ресурсів та контролю за додержанням правил промислової та іншої діяльності, охороною довкілля.
Погода, Новости, загрузка...