Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 13:27
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 декабря 2020, 11:45

Прикордонники Житомирського загону впродовж місяця вручили 20 протоколів про порушення ПДР

Прикордонники Житомирського загону під час виконання завдань зі здійснення в установленому порядку прикордонного контролю і пропуску через державний кордон України осіб, транспортних засобів та вантажів, вручили двадцятьом іноземцям копії протоколів про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху зафіксовані в автоматичному режимі. Протоколи були вручені під час виїзду осіб з території нашої держави через пункти пропуску «Виступовичі», що на Житомирщині та «Вільча» на Київщині.

Всі порушники, а саме 17-ть громадян Республіки Білорусь та 3-оє Молдови, перебуваючи на території України, порушили правила дорожнього руху керуючи автомобілями на іноземній реєстрації.

Нагадаємо, що з 19 листопада 2020 року функціонує система автофіксації порушень ПДР, яка реєструє порушення скоєні водіями авто на іноземній реєстрації, побудована з використанням сучасних програмно-апаратних засобів інформаційної взаємодії між МВС та ДПСУ. Дана програма дає можливість притягнути до відповідальності іноземних громадян, які заїхали на своїх транспортних засобах в Україну, за перевищення швидкості та порушення інших правил дорожнього руху. Так, при в'їзді в Україну авто на номерах іноземної реєстрації, прикордонники вносять в базу даних номер машини, прізвище і ім’я водія та його паспортні дані.

Згодом, якщо на цій машині перевищать швидкість, між Державною прикордонною службою і Національною поліцією відбувається автоматичний обмін інформацією щодо отримання співробітниками поліції даних, необхідний для складання постанови про порушення правил Дорожнього руху. Після винесення, постанова потрапляє в базу даних, яка автоматично спрацьовує на порушника під час перетину ним кордону. У разі несплати штрафу протягом 30-денного терміну іноземцям виноситься рішення щодо заборони в’їзду в нашу країну.

Наголосимо, що прикордонники здійснюють свою діяльність відповідно до чинного законодавства України.
Погода, Новости, загрузка...