Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:03
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 декабря 2020, 12:02

На Житомирщині за тиждень - 126 ДТП

Упродовж минулого тижня до підрозділів поліції регіону надійшло 4 096 повідомлення про події, 298 із них - кримінального характеру. У 138 випадках правоохоронці вже встановили причетних осіб.

Серед розкритих злочинів: тілесні ушкодження, грабежі, крадіжки, шахрайства, хуліганство, незаконне заволодіння транспортним засобом, факти нелегального поводження з наркотичними засобами тощо.

За вказаний період до відділів та відділень поліції Житомирщини надійшли звернення щодо зникнення 18 дітей. Усіх їх правоохоронці вже розшукали та повернули додому.

На автошляхах Житомирщини сталися 126 дорожньо-транспортних пригод, 15 з них - із потерпілими. Унаслідок вказаних ДТП травми отримали 17 людей, ще 1 - загинула.
Погода, Новости, загрузка...