Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:22
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 января 2021, 14:00

На Житомирщині 3900 найманих працівників отримають одноразову матеріальну виплату у зв’язку з оголошеним локдауном

212 суб’єктів господарювання – юридичних осіб звернулись до Житомирської обласної служби зайнятості для отримання на своїх працівників одноразової матеріальної виплати у зв’язку з можливими скороченнями робочого часу через запровадження у січні 2021 року додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів. Розмір виплат визначається пропорційно робочому часу, який скорочено та не може перевищувати 8000 грн на одного працівника.

«У надзвичайно стислі терміни службі зайнятості необхідно було організувати роботу: фактично прийом документів для отримання допомоги здійснювався з 14 по 21 грудня. 22 грудня нашими робочими групами в містах і районах були прийняті остаточні рішення і замовлене фінансування на загальну суму близько 16,5 млн грн. Станом на сьогодні, 28 грудня, 7,4 млн грн вже профінансовані і перераховані роботодавцям, очікуємо решту - ще близько 9 млн грн, які також оперативно будуть спрямовані на рахунки отримувачів» - поінформувала директорка обласного центру зайнятості Галина Корінна.

Серед найманих працівників, які отримають «карантинні» виплати, найбільше жителів міст Житомира, Бердичева і Коростеня та відповідних районів, а також Черняхівського, Радомишльського, Романівського та Олевського районів. Всього отримають кошти 3901 працівник, яким роботодавці можуть скоротити робочий час у зв’язку з оголошеним локдауном.
Погода, Новости, загрузка...