Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 19:47
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 декабря 2011, 09:13

У Житомирі за підтримки партії «УДАР» відбулися змагання з фігурного водіння

Відкриваючи захід, голова Житомирської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Рустам Раупов побажав
У Житомирі відбулася справжня яскрава подія. 4 грудня на майданчику ТРЦ «Глобал UA» за підтримки політичної партії «УДАР Віталія Клічка» пройшли змагання з фігурного водіння, які були присвячені пам’яті майстра спорту СРСР з автомобільного спорту В.А. ПОПОВУ!.

Цікаво, що у змаганнях міг взяти участь кожен, хто бажав і мав власний автомобіль. На початок змагання було оголошено про 28 учасників, але вже на завершенні їх кількість збільшилась до 30.

Відкриваючи захід, голова Житомирської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Рустам Раупов побажав учасникам успіху у чесній боротьбі.

«Вас будет судить авторитетное жюри. Я хочу пожелать участникам соревнований победы в честной борьбе. Мы будем участниками вместе с вами и пускай победит сильнейший. Слава нашей Украине!», - звернувся відомий політик до спортсменів.

Захід зібрав велику кількість глядачів, які у вихідний день разом зі своїми дітками прийшли на видовищне шоу. Разом з тим дуже багато молоді завітало на змагання, аби підтримати своїх друзів, знайомих.

За інформацією організаторів, всі організаційні питання та забезпечення значним призовим фондом змагання повністю взяла на себе Житомирська обласна організація політичної партії «УДАР Віталія Кличка».
За матеріалами: Рупор Житомира
Погода, Новости, загрузка...