Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:17
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 января 2021, 17:23

Держгеокадастр передав громадам Житомирщини у комунальну власність понад 46 тис. га земель сільськогосподарського призначення

Станом на кінець 2020 року Держгеокадастр Житомирщини передав з державної власності у комунальну власність 64 територіальних громад 46 368 гектарів земель сільськогосподарського призначення поза межами населених пунктів.

Найбільші площі передано у комунальну власність Лугинської (4352,69 га), Ружинської (3158,51 га) та Коростенської (2960,14 га) територіальних громад.
Передача земель здійснювалася відповідно до Указу Президента України від 15 жовтня 2020 року № 449/2020 «Про деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» та Постанови Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2020 року № 1113 «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин».

З переліком земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, які передані у комунальну власність територіальних громад, можна ознайомитися на сайті Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області у розділі «Передача земель громадам».
Погода, Новости, загрузка...