Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:11
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 января 2021, 14:42

У райцентрі Житомирщини поліція розслідує обставини нападу на жінку

Подія сталась увечері 7 січня у м. Малині. На вулиці нетверезий молодик повалив на землю випадкову перехожу та, погрожуючи їй пневматичним пістолетом, потягнув її по дорозі. Правопорушника затримали поліцейські. Нині він під вартою. Мотиви та усі обставини правоохоронці з’ясовують у ході розпочатого кримінального провадження.

Про подію до Малинського відділення поліції повідомили випадкові її очевидці близько 22.30 год. За першочерговими відомостями, на одній з вулиць міста невідомий чоловік погрожував зброєю жінці, яку повалив на землю і потягнув в інший бік.

За вказаною адресою виїхали поліцейські сектору реагування та слідчо-оперативної групи. На місці події правоохоронці затримали 20-річного киянина, який за зовнішніми ознаками перебував у нетверезому стані. У молодика вилучили пістолет, попередньо пневматичний. Зброю направлено на експертне дослідження.

З’ясовано, що затриманий перестрів на вулиці 32-річну малинчанку, відносно якої і вчинив описані протиправні дії. Зі своїм кривдником потерпіла раніше не була незнайома.

Причину нападу на жінку затриманий чітко не пояснив. Відтак мотиви та інші обставини події поліцейські з’ясовують у рамках кримінального провадження. Правова кваліфікація – ч.4 ст.296 (Хуліганство) КК України. Наразі затриманому оголошено про підозру та судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 45 діб.

За чинним законодавством подібні протиправні діяння караються ув’язненням терміном від 3 до 7 років.
Погода, Новости, загрузка...