Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 10:47
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 января 2021, 08:28

На Житомирщині поліція ліквідувала канал збуту наркотиків

Під час слідчих дій правоохоронці вилучили «товару» на мільйон гривень.

Трьох осіб затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. При цьому один зі зловмисників чинив опір правоохоронцям.

Діяльність групи осіб викрили оперативники управління стратегічних розслідувань в Житомирській області, слідчі обласного управління поліції за процесуального керівництва військової прокуратури Житомирського гарнізону.

До організації незаконної діяльності причетні військовослужбовці одного із розвідувальних батальйонів Житомирської області. Вони налагодили виготовлення, зберігання і транспортування наркотичних речовин. Реалізовували «товар» переважно на Житомирщині та на Сході України.

Також правоохоронці встановили місце знаходження лабораторії у Житомирі.

Учора, 10 січня, поліцейські за підтримки спецпризначенців ТОР затримали трьох зловмисників Один із них чинив опір працівникам поліції. За цим фактом зареєстроване окреме кримінальне провадження за ст. 345 Кримінального кодексу України.

Крім того, із залученням кінологічної служби проведено санкціоновані обшуки в лабораторії, за місцем зберігання наркотичних засобів та у помешканнях затриманих. У результаті вилучено наркотичних засобів майже на мільйон гривень, зброю, 10 000 доларів США, понад 4 000 євро та 128 000 гривень.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру за частинами 1 та 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрання запобіжних заходів.

За скоєне зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Погода, Новости, загрузка...