Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:41
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 января 2021, 10:49

У Народицькому районі на пожежі врятовано чоловіка

17 січня о 13.54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у с. Славенщина Народицького району. Після прибуття до місця виклику рятувальників було встановлено, що з горища виходить дим. Сусіди повідомили, що всередині може перебувати господар. Аби потрапити в будинок, вогнеборцям довелося одягати апарати на стисненому повітрі, адже в приміщенні спостерігалось сильне задимлення.

З’ясувалось, що горить перекриття та перестінок. Крім того, в одній із кімнат на ліжку вони виявили господаря 1967 р.н., якого вивели на подвір’я. Медики, яких теж викликали на місце події, оглянули постраждалого та госпіталізували його до районної лікарні. Наразі стан чоловіка задовільний.

О 14.30 пожежу локалізували, а о 15.22 ліквідували. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено 6 кв.м. перекриття, 8 кв.м. перестінку. Ймовірна причина займання - порушення правил експлуатації пічного опалення.
Погода, Новости, загрузка...