Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:27
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 января 2021, 10:33

Чуднівський район: рятувальники відбуксирували мікроавтобус, що з’їхав у кювет та відігріли водія і пасажира

19 січня о 06:40 по лінії «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у вилученні мікроавтобуса з кювету на автодорозі поблизу с. Кілки Чуднівського району. На місце події було направлено чергове відділення 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистерні МАЗ.

На момент приїзду фахівців ДСНС біля автомобіля їх чекали водій та один пасажир. Люди вийшли з транспортного засобу самостійно, допомоги медиків не потребували.

Аби дістати мікроавтобус, рятувальники спочатку перекрили дорогу. Потім за допомогою лебідки витягнули його на проїжджу частину та відбуксирували на узбіччя. Далі чоловіки не змогли продовжити рух на автівці, тому бійці ДСНС спочатку відігріли їх у автоцистерні, а потім завезли в Чуднів.
Погода, Новости, загрузка...