Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 20:25
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 января 2021, 12:25

На Житомирщині поліцейські викрили чотирьох підозрюваних у п’яти крадіжках

Упродовж доби 18 січня правоохоронці Бердичева розшукали причетних до крадіжок з місцевого храму та чужого обійстя. А в Житомирі нацгвардійці затримали під час злодіяння і передали поліцейським крадія-рецидивіста. Тим часом оперативники кримінальної поліції обласного центру розшукали кишенькового злодія.

18 січня до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про викрадення дитячого велосипеда з місцевого храму. За допомогою записів камер відеоспостереження оперативники підрозділу кримінальної поліції швидко встановили причетного до злодіяння. Ним виявився 43-річний житель райцентру, в якого і вилучили викрадений двоколісник.

Також правоохоронці викрили раніше судимого 45-річного жителя одного із сіл Бердичівського району у вчиненні нового злодіяння. Розслідуючи крадіжки з домоволодінь жителів райцентру поліцейські встановили причетність чоловіка до викрадення декоративної туї з обійстя 41-річного бердичівлянина. Досудове розслідування триває.

Того ж дня у Житомирі нацгвардійці, залучені до охорони публічного порядку на вулицях обласного центру, на стоянці поблизу одного з торговельних закладів помітили і затримали чоловіка, який з чужого автомобіля намагався викрасти гаманець.

Далі обставини правопорушення, вчиненого 34-річним жителем Баранівського району, зафіксували працівники слідчо-оперативної групи Житомирського районного управління поліції. За фактом замаху на крадіжку розпочато кримінальне провадження.

Водночас правоохоронці встановили причетність вказаного чоловіка до викрадення гаманця з грошима із сумочки житомирянки. Жінка звернулась із відповідною заявою напередодні, розповівши, що несподівано виявила крадіжку уже на касі супермаркету.

Ще один подібний злочин, зареєстрований 17 січня, розкрили оперативники кримінальної поліції Житомира. Із прилавку магазина хтось поцупив належний 16-річній студентці мобільний телефон. Правоохоронці встановили причетність до вчиненої крадіжки 29-річного місцевого жителя, в якого викрадений ґаджет вилучили.

За усіма вказаними фактами наразі тривають досудові розслідування. Нагадуємо, що чинним законодавством заволодіння чужим майном карається штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років. Разом з тим, якщо крадіжка поєднана із проникненням в оселю або інше приміщення, то за таке злодіяння передбачено ув’язнення на термін від 3 до 6 років.
Погода, Новости, загрузка...