Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:23
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 января 2021, 18:59

У 2020 році на розвиток земельних фондів Житомирщини спрямували 1,6 млн грн, відшкодованих від втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва

Упродовж 2020 року в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва до бюджетів Житомирської області надійшло 9,8 млн грн. З них 1,6 млн грн використано на розвиток земельних фондів регіону.

Найбільше коштів спрямували на проведення інвентаризації земель – 570 тис. грн. На впровадження заходів з охорони земель використали 508 тис. грн. Проведення нормативної грошової оцінки земель профінансували на 504 тис. грн.

Сумарно на спеціальних рахунках місцевих рад накопичені надходження від відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва з урахуванням минулих періодів становлять 40,6 млн грн.
Погода, Новости, загрузка...