Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 17:34
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 декабря 2011, 09:03

Депутат облради Житомира хоче подарувати колегам Wi-Fi

"Я запропонував установити Wi-Fi. Якщо обласна рада не може знайти ту невелику суму, що необхідна для установки, то я їм
Депутат Житомирської обласної ради від партії "Фронт Змін" Руслан Годований готовий забезпечити колег безпровідним інтернетом.

Годований повідомив, що готовий заплатити за підключення Wi-Fi В сесійній залі облради зі своєї кишені.

"Я запропонував установити Wi-Fi. Якщо обласна рада не може знайти ту невелику суму, що необхідна для установки, то я їм проплачу і всі будуть користуватись Wi-Fi в великій залі засідань облради. Це буде для всіх. І журналісти зможуть оперативно передавати інформацію про те, що діється в сесійній залі. Ця послуга (Wi-Fi) зробить депутатський корпус більш відкритим для людей, для суспільства. Інтернер сьогодні - найшвидша технологія передачі інформації", - зазначив Руслан Годований.

Депутат пообіцяв, що як тільки работники технічного відділу визначаться з точкою доступу - Wi-Fi буде підключено протягом години, повідомляє Житомир.Інфо.
За матеріалами: 20 минут
Погода, Новости, загрузка...