Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 09:34
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 февраля 2021, 16:34

Бердичівські поліцейські зустрілися із керівниками громадських формувань району

У Бердичівському районному відділі поліції днями відбулась зустріч працівників сектору превенції та очільників місцевих громадських формувань з питань ефективності їх роботи та взаємодії.

Зокрема, йшлося про надання поліцейським практичної допомоги у патрулюванні населених пунктів, здійснені охорони публічного порядку під час масових заходів, вжиття інших превентивних заходів, спрямованих на профілактику правопорушень, розшук зниклих дітей, сприяння в оперативному розкритті злочинів.

Також учасники обговорили алгоритм взаємодії у забезпеченні визначених завдань та безпеки жителів громад.

- Нині на Бердичівщині створено та працює 3 громадських формування: «Честь та порядок», «Захист та правопорядок» і «Град». Завдяки їх активному залученню до проведення поліцейських заходів ми можемо говорити про ефективну співпрацю з громадськістю, - зазначив заступник начальника сектору превенції Олег Остріцький.

Під час зустрічі поліцейські також нагадали вимоги нормативно-правових актів щодо діяльності громадських формувань та узгодили графіки спільних патрулювань.
Погода, Новости, загрузка...