Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 01:43
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 февраля 2021, 15:50

На Житомирщині у замкненому підсобному приміщенні виявили прикрите ковдрою тіло 51-річного чоловіка

Подія сталася у селищі Миропіль Житомирського району. Між співчаркувальниками виник конфлікт, унаслідок якого двоє місцевих жителів до смерті побили іншого і спробували приховати злочин. Винуватців затримали поліцейські. Триває досудове розслідування.

Про це Суспільному розповіла пресофіцерка Нацполіції у Житомирській області Ольга Номерчук. За її словами, про те, що у селищі Миропіль кілька днів тому сталося вбивство, правоохоронці дізнались від місцевої жительки. Жінка сама зателефонувала до Любарського відділення поліції і повідомила, що вбила сусіда. Поліцейські, які прибули для перевірки інформації, застали заявницю вдома нетверезу й вона відмовилась від заяв та списала сказане на жарт.

Поліцейські навідались до сусідського обійстя і з'ясували, що господар вдома не з'являвся певний час. Не бачили його останні дні й у селі. Такі обставини викликали у правоохоронців підозри.

"Про заявницю, її сусідів і коло їх спілкування було відомо, що вони зловживають спиртним, ніде не працюють і ведуть асоціальний спосіб життя. Зважаючи на всі ці фактори, ми провели огляд у домоволодінні заявниці і в замкненому підсобному приміщенні виявили прикрите ковдрою тіло 51-річного чоловіка. На ньому виявлені садна та інші тілесні ушкодження, які, за висновком експертів, і призвели до смерті", – прокоментував начальник Любарського відділення поліції Андрій Корчевський.

Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Оперативники кримінальної поліції відтворили останній день життя чоловіка та з'ясували попередні обставини його загибелі. Встановили, що 23 лютого у будинку місцевих жителів зібралась компанія для чергового застілля, до неї долучився і потерпілий. На ґрунті пиятики між трьома чоловіками, серед яких і господар обійстя, виникла суперечка і бійка. Старшому за віком чоловіку спричинили серйозні тілесні ушкодження. Його непритомного винесли у підсобку і замкнули.

Винуватців, чоловіків віком 40 та 36 років, поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває подальше досудове розслідування.

За чинним законодавством затриманим може загрожувати від 7 до 15 років.
Погода, Новости, загрузка...