Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 07:05
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 декабря 2011, 08:36

Житомирська «Свобода» вимагає вибачень від голови ОДА Сергія Рижука

Мовляв, напередодні, 1 грудня, він привіз гарного партнера в обличчі Прєдсєдатєля Фєдєрального Собранія Росії Валєнтіни Матвієнко,
Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в прес-службі Житомирської обласної організації ВО «Свобода», 6 грудня відбулися збори колективу Житомирського трамвайно-тролейбусного управління який вже півроку не отримує зарплатню. На ці збори з’явився голова Житомирської ОДА Сергій Рижук, який не знайшов іншого виправдання неспроможності погашення боргу перед працівниками як … перешкоди від ВО «Свобода».

Мовляв, напередодні, 1 грудня, він привіз гарного партнера в обличчі Прєдсєдатєля Фєдєрального Собранія Росії Валєнтіни Матвієнко, яка, нібито, мала вирішити проблеми жителів області, а, вдумайтесь, «привезені з Тернополя свободівці» почали скандувати «Ганьба». Цим, на думку голови ОДА, скривдили привітну жіночку, яка в Житомирі була вперше. Вигуки «Ганьба», «Московські холуї», «Литвин – брехун», «Владу – геть» більшою мірою стосувались українських чиновників. Вони зневажили 20-ту річницю Референдуму про Незалежність України, та того дня більше переймалися догоджанням московській гості, аніж відзначенням важливої для України події.

Спростовувавти брехню комуністів, яким в минулому є пан Рижук, «Свободі» не вперше – навіть суд нещодавно це підтвердив. А те, що С. Рижук боїться свободівців, відверто наводить на думку, що ми на правильному шляху. Інакше для чого би про це на кожному кроці згадувати?
У результаті промови очільника області перед працівниками ТТУ хотілося б дати йому декілька порад та пропозицій.
Оскільки всі люди в залі відверто розсміялись, коли Рижук пообіцяв величезне перевиконання бюджету области в наступному році, а, разом з тим, і припинення всіх негараздів працівників підприємства, варто було б Вам ще раз перечитати передвиборчу програму власного лідера на останніх президентських перегонах, в результаті чого прийшло б розуміння про відсутність новизни у власних словах – покращення нам обіцяне вже декілька років підряд.

В кінці минулого та протягом поточного року під керівництвом Рижука витрачено понад 500 тис. гривень грошей громади Житомирщини на встановлення погрудь та меморіальних дощок діячам совєцької доби в Житомирі, згідно слів голови ОДА – його вчителям. Можливо, ці кошти, вкупі з пропонованими витратами на нову автівку міського голови обласного центру, який також належить до партії влади, могли б зменшити зарплатні борги перед ТТУ?
Якщо пан Рижук так заявляє, що мітингувальники були привезені з Тернополя, пропонуємо йому вказати на відео будь-яку людину, що, на його думку, не з Житомирщини – ми готові спростувати цю маячню по кожній вказаній людині. Інакше, пропонуємо публічно вибачитись за наклеп.
За матеріалами: Рупор Житомира
Погода, Новости, загрузка...