Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 00:37
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 декабря 2011, 10:56

Житомир отримав обіцяні 5 млн на водоканал

«Кошти вже прийшли на казначейський рахунок по програмі «Питна вода» на реконструкцію хлораторної водопровідно-насосної станції
Як повідомляє кореспондент Інтернет-видання «Рупор Житомира», про це сьогодні, під час сесії повідомив мер Житомира Володимир Дебой.

«Кошти вже прийшли на казначейський рахунок по програмі «Питна вода» на реконструкцію хлораторної водопровідно-насосної станції. До речі місто Житомир отримало 100% на відміну від інших міст, які фактично у цьому році їх не отримають. З програми всього 60% профінансовано цих об’єктів. І ми радіємо що наш водоканал отримав ці кошти»

Як ми вже повідомляли, 30 листопада, міський голова Володимир Дебой зустрівся із Першим заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олександром Аліповим.

Результатом цієї зустрічі стала домовленість щодо виділення 5 млн. грн. по програмі «Питна вода» на реконструкцію хлораторної водопровідно-насосної станції ІІ підйому та проведення заходів покращення якості питної води.
За матеріалами: Рупор Житомира
Погода, Новости, загрузка...