Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:06
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 апреля 2021, 12:39

Виявили наркотичні речовини та докази злочинних дій – результати обшуків на Житомирщині

Оперативні співробітники Житомирського прикордонного загону спільно з представниками Нацполіції провели санкціоновані обшуки в одному з приватних помешкань міста Коростень.
Заходи проводились в рамках кримінального провадження за ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», розпочатого за повідомленням прикордонників.
У результаті санкціонованих обшуків міжвідомча група виявила і вилучила понад 30 г кристалічної речовини білого кольору попередньо «метадон» та понад 600 г канабісу. Також правоохоронці знайшли інші докази вчинення протиправних дій – банківські карти, мобільні телефони, сім-карти та кошти у вітчизняній та іноземній валюті.
Вилучені речовини відправлено на відповідні експертизи.
Тривають слідчі дії.
Погода, Новости, загрузка...