Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 14:47
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 апреля 2021, 13:18

З початку року землевпорядники Житомирської області надали понад 53 тис. адміністративних послуг на безоплатній основі

Від початку 2021 року фахівці Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області надали 63 024 платні та безоплатні адміністративні послуги.

На безоплатній основі громадяни отримали 53 820 послуг, або 85% від загальної кількості. Найчастіше запити стосувалися видачі витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки (32 267) та державної реєстрації земельної ділянки з видачею витягу з Державного земельного кадастру (10 865).

За адмінпослуги, що потребують оплати, землевпорядники перерахували до місцевих бюджетів регіону 1,1 млн грн. Найбільші надходження бюджети отримали за видачу витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку – 881 тис. грн.
Погода, Новости, загрузка...