Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:04
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 апреля 2021, 08:14

Новоград-Волинські правоохоронці затримали підозрюваного у крадіжках з автомобілів

Днями оперативники Новоград-Волинського районного відділу поліції затримали чоловіка за вчинення крадіжок з автомобілів містян. За дане діяння правопорушнику може загрожувати позбавлення волі.

Так, 10 квітня до правоохоронців звернулось двоє жителів м. Новограда-Волинського із повідомленнями про крадіжки автомобільних акумуляторів, відеореєстратора, магнітоли та інших пристроїв із автомобілів.

Працівники карного розшуку провели низку заходів для встановлення причетних осіб. У результаті з’ясували, що до крадіжок, ймовірно, причетний 39-річний місцевий житель. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання і розповсюдження наркотичних речовин.

Правопорушник розповів, що викрадене майно заховав неподалік. Відтак виявлене вилучили, а чоловіка доставили до Новоград-Волинського районного відділу поліції для з’ясування всіх обставин. Наразі встановлена причетність затриманого до кількох крадіжок з автомобілів.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За вказаними фактами триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України, що карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.
Погода, Новости, загрузка...