Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 апреля 2021, 14:15

У Коростишівському районі оштрафовано п’ятеро колишніх депутатів за несвоєчане подання декларацій без поважних причин

Коростишівською окружною прокуратурою забезпечено участь у розгляді адміністративних протоколів про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, вчинені колишніми депутатами сільських рад.
Усі правопорушення стосуються несвоєчасного подання декларацій особами, які припиняють діяльність, пов’язану з виконанням функцій місцевого самоврядування за період, не охоплений раніше поданими деклараціями, а саме, протягом 20 робочих днів з моменту припинення повноважень депутата сільської ради.
Допустили порушення та не дотрималися вимог ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» п’ятеро депутатів однієї із сільських рад Коростишівського району.
Серед причин, названих порушниками у судовому засіданні – незнання законодавства, заклопотаність приватними справами тощо.
Однак Коростишівський районний суд не визнав це поважними причинами.
Натомість видав постанови про визнання усіх п’ятеро депутатів винними у вчиненні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП та застосування стосовно кожного штрафу у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.
Погода, Новости, загрузка...