Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:44
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 мая 2021, 12:06

У Житомирі на пожежі в квартирі багатоповерхівки вогнеборці виявили загиблого чоловіка

3 травня о 20:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двокімнатній квартирі п’ятиповерхового житлового будинку в м. Житомир.

На місці події бійці ДСНС встановили, що пожежа виникла в оселі на четвертому поверсі. Аби потрапити всередину задимленого житла, рятувальникам довелося застосувати апарати на стиснутому повітрі для захисту органів зору та дихання. Під час проведення розвідки вогнеборці виявили у коридорі літню жінку господаря 1940 р. н., яку відразу ж вивели на сходову клітину і передали медикам. Останні госпіталізували потерпілу до другої міської лікарні з попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння.

Одна із кімнат була повністю охоплена вогнем. За допомогою пожежної автодрабини рятувальники гасили вогонь через балкон, а друге відділення проклало рукавну лінію через сходову клітину. У ході гасіння вогнеборці виявили тіло 81-річного власника квартири без ознак життя. Ймовірно, рятуючись від вогню, чоловік намагався потрапити на балкон, але не зміг цього зробити.

Спільним зусиллями двох відділень рятувальників о 20:57 пожежу було локалізовано та о 21:30 – ліквідовано. Вогнем знищено домашнє майно, меблі та оздоблення стін квартири.

Попередньо, займання могло статися через коротке замкнення електропобутового приладу. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...