Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:10
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 мая 2021, 10:49

Черняхівські рятувальники ліквідували пожежу на території приватного домоволодіння

8 травня о 00:37 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в смт Черняхів Житомирського району.

По прибуттю до місця події рятувальників горіла покрівля будинку. Крім того, вогонь поширився на впритул розташовану господарську будівлю. Загальна площа пожежі склала 128 кв.м. Проведеною розвідкою було встановлено, що осередок займання знаходився в місці проходження електропроводки через дерев’яні конструкції будівлі. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити до ліквідації займання додаткові сили та засоби.

Зусиллями рятувальників вже за 50 хвилин вдалося зупинити поширення вогню та о 04:30 ліквідувати пожежу. Тривалий час доводилося розбирати конструкції даху та проливати їх водою. Вогнем знищено покрівлю будинку та покрівлю і перекриття господарської будівлі. Не допущено подальшого поширення пожежі всередину оселі.

За попередньою інформацією, причиною пожежі могло стати коротке замкнення електромережі. Однак усі обставини та остаточна причина пожежі наразі встановлюються.
Погода, Новости, загрузка...