Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 17:34
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 мая 2021, 08:30

Новоград-Волинські правоохоронці затримали причетного до пограбування пенсіонера

Днями до Новоград-Волинського районного відділу надійшло повідомлення про пограбування пенсіонера. Поліцейські розшукали чоловіка, підозрюваного у вчиненні діяння. Нині за даним фактом триває розслідування.

До поліцейських звернувся 74-річний житель с. Барвинівки із повідомленням про те, що невідомий відібрав у нього грошові кошти. Для з’ясування всіх обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділу.

Правоохоронці з’ясували, що до заявника додому прийшов незнайомець та запропонував допомогти по господарству, проте пенсіонер відмовив. Згодом невідомий попросив горілки, а, почувши уже другу відмову, ударив пенсіонера. Потому чоловік відібрав у господаря обійстя 2 тисячі гривень та утік.

З’ясувавши всі обставини, оперативники Новоград-Волинського районного відділу поліції встановили причетність до події 44-річного жителя м. Житомира, який приїхав у село до родичів на гостини. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбою та крадіжок.

Підозрюваний розповів, що чужі гроші витратив на спиртне, цигарки та розрахувався з боргами.

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.

Відповідно до чинного законодавства грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, карається позбавленням волі на строк від 4 до 6 років.
Погода, Новости, загрузка...