Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 03:18
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 мая 2021, 11:10

Держгеокадастр Житомирщини з початку року передав у власність учасникам бойових дій понад 600 земельних ділянок загальною площею 1 тис. га

На Житомирщині упродовж січня-травня 2021 року учасники бойових дій оформили у власність 617 земельних ділянок загальною площею 1 057 га із земель сільськогосподарського призначення державної власності, що розташовані за межами населених пунктів.
Із загальної кількості 545 ділянок площею 1 049 га призначені для ведення особистого селянського господарства, ще 72 наділи площею 8 га військові використають для індивідуального садівництва.
Загалом від початку реалізації ініціативи про забезпечення земельними ділянками учасників бойових дій Головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області передано військовослужбовцям у власність 7 710 земельних ділянок загальною площею 12 344 га із земель сільськогосподарського призначення державної власності. З них найбільшу кількість ділянок передано у Чуднівському (1 478 наділів площею 2 945 га ), Житомирському (1 423 ділянки площею 706 га ) та Андрушівському (1 107 ділянок площею 2 175 га ) районах Житомирської області.
Погода, Новости, загрузка...