Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 07:27
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 мая 2021, 10:05

За добу поліцейські Житомирщини допомогли встановити місцеперебування 4 дітей

Упродовж 27 травня школярів, які не повернулися до своїх домівок, шукали у кількох громадах області. На щастя, всі знайшлися уже за кілька годин. Поліцейські закликають громадян: перед тривалим літнім відпочинком заздалегідь подбайте про дозвілля ваших дітей.

У Житомирі та Коростишеві поліцейські шукали хлопців-другокласників, які вчасно не повернулися додому з навчальних закладів.

8-річного житомирського школярика приїхали забирати батьки, однак виявилось, що син уже пішов. Удома він не з’явився, тож стурбована мама зателефонувала до Житомирського райуправління поліції. Невдовзі з’ясувалось, що хлопчик знаходився вдома у свого друга, забувши сказати про це батькам.

У Коростишеві мама теж забила на сполох, не діждавшись додому свого другокласника. Незабаром хлопчика знайшли біля місцевої автостанції, де він прогулювався з друзями. На щастя, з ним нічого лихого не сталось.

Правоохоронці Любарщини шукали 9-класника, який ще напередодні увечері пішов з дому, не сповістивши про свої наміри батьків. 16-річний хлопець і раніше потрапляв у поле зору поліцейських. Виявили його правоохоронці у м. Житомирі, де він гуляв зі своїм товаришем. Юнака повернули додому.

Надвечір 27 травня до поліції зателефонувала жителька обласного центру і повідомила про те, що пішла з дому і не повернулась її 16-річна онука. Дівчина уже не вперше залишає домівку і вимикає мобільний телефон. Ближче до півночі розшукувана вийшла на зв'язок і повернулась додому.

У всіх зазначених випадках у родинах працюють ювенальні інспектори поліції.

З настанням пори літніх шкільних канікул поліцейські Житомирщини наполегливо радять громадянам заздалегідь подбати про дозвілля дітей. Не залишайте без нагляду малечу, приділяйте належної уваги підліткам і не забувайте цікавитись у юні, де вони знаходяться і чим займаються у той чи інший час доби.
Погода, Новости, загрузка...