Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 07:51
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 мая 2021, 11:31

За поданням житомирських поліцейських іноземець-правопорушник залишив територію України

29 травня поліцейські відділу міграційної поліції ГУНП в Житомирській області спільно з працівниками УДМС регіону повернули 40-річного громадянина Азербайджану до країни походження. Чоловік відбував покарання за вчинення злочину в одній із виправних установ на території Житомирщини.

Поліцейські відділу міграційної поліції ГУНП в області у межах своєї компетенції звернулися до регіонального Управління державної міграційної служби з поданням про притягнення до адміністративної відповідальності та примусове видворення іноземця із забороною в’їзду терміном на п’ять років.

40-річний чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкий злочин та упродовж останніх 12 років відбував покарання на території України. Кілька місяців тому засуджений звільнився з пенітенціарної установи на території регіону й, оскільки не мав офіційних документів, був поміщений до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні.

Як розповів начальник відділу міграційної поліції ГУНП в Житомирській області Олександр Фурманюк, на підставі подання поліцейських працівники УДМС області звернулись з позовом до суду. У результаті відповідне рішення про видворення іноземця було ухвалене. Відтак поліцейські спільно з працівниками міграційної служби забезпечили його виконання і після необхідних процесуальних дій 29 березня доставили правопорушника до міжнародного пункту пропуску «Бориспіль».

Триває спільна робота поліції та інших зацікавлених правоохоронних структур і пенітенціарної служби із якісного моніторингу ситуації щодо законного перебування іноземців на території України та недопущення вчинення кримінальних діянь вказаною категорією осіб.
Погода, Новости, загрузка...