Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:34
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 июня 2021, 15:32

Сьогодні майже 13 тисяч випускників Житомирщини будуть проходити ЗНО з української мови та української мови і літератури

За інформацією Департаменту освіти і науки Житомирської ОДА, для участі в тестуванні з української мови та української мови і літератури в області зареєструвалося 12950 учасників, із них 3688 – для участі в тестуванні з української мови.



Для проведення зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та української мови і літератури задіяно 52 пункти в 8 освітніх округах: 24 – у м.Житомирі, решта – у містах Бердичів, Новоград-Волинський, Коростишів, Олевськ, Овруч та Малин.



Проведення тесту розпочнеться об 11 годині. Вхід до пунктів тестування триватиме до 10:50.



Для уникнення скупчень біля входу до пункту тестування допуск учасників до пункту розпочато о 09:50. У запрошенні-перепустці кожного учасника зазначено проміжок часу, протягом якого йому рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску.
Погода, Новости, загрузка...