Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 15:08
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 июня 2021, 09:09

У Коростені поліцейські викрили підозрюваного у крадіжці

Поліцейські Коростенського районного управління поліції викрили чоловіка у крадіжці майна з будинку жительки райцентру. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження. Чоловіку може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

2 червня до Коростенського районного управління поліції звернулась 21-річна місцева жителька із заявою про викрадення побутових електричних приладів з її будинку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, працівники якої зафіксували всі обставини. Як з’ясувалось, хтось потрапив до помешкання, зламавши навісний замок і виніс звідти господарські речі.

Поліцейські провели низку першочергових заходів та оперативно встановили особу підозрюваного і місце перебування 44-річного місцевого жителя. Про чоловіка відомо, що раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні правопорушення. У нього вилучили викрадене.

Нині триває з’ясування всіх обставин у рамках розпочатого кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Відповідно до чинного законодавства крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.
Погода, Новости, загрузка...