Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:55
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 июня 2021, 09:45

Поліцейські розшукали молодика, який пограбував 19-річного коростенця

Розшуківці Коростенського районного управління поліції встановили причетного до відкритого заволодіння мобільним телефоном містянина. Як з’ясувалось, 23-річний молодик відібрав чужий ґаджет, щоб надалі особисто ним користуватися. Тож тепер триває досудове розслідування, а правопорушнику може загрожувати до 4 років позбавлення волі.

Наприкінці березня до коростенських поліцейських звернувся 19-річний житель райцентру із заявою пограбування. Хлопець розповів, що увечері на вулиці райцентру до нього підійшов незнайомець та відібрав мобільний телефон. Кривдник погрозами примусив власника розблокувати ґаджет та після цього, ймовірно, змінив пароль доступу. Потому він втік.

Оперативники карного розшуку провели низку заходів та у результаті встановили особу причетного до правопорушення та його місце знаходження. Як з’ясувалося, 23-річний місцевий житель вже неодноразово притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів.

У скоєному він зізнався. Виявилося, що чужим телефоном чоловік користується особисто, адже, за його поясненням, саме через те, що потребував засобу зв’язку, й відібрав його у перехожого. Тож поліцейські вилучили викрадене.

Нині всі обставини з’ясовуються у ході кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального Кодексу України.

За чинним законодавством відкрите викрадення чужого майна карається штрафом або громадськими чи виправними роботами, або піврічним арештом, або позбавленням волі строком до 4 років.
Погода, Новости, загрузка...