Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:03
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 июня 2021, 18:55

В Коростені під час ліквідації пожежі в приватному будинку виявлено двох загиблих

О 00:39 04 червня за екстреним номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку, що в м. Коростень. На місце події було негайно скоординовано два чергових відділення рятувальників.

По прибуттю в будинку спостерігалась сильна задимленість. У ході гасіння в оселі були виявлені тіла двох чоловіків – батька та сина, 1945 та 1981 р.н. відповідно. Крім того, із попереднім діагнозом отруєння чадним газом госпіталізовано до Коростенської міської лікарні їхнього знайомого, який заходив до них у гості. Коли розпочалась пожежа, то він зміг покинути будинок самостійно ще до прибуття рятувальників, але потім все ж таки звернувся до них по допомогу, оскільки йому стало зле.

О 00:47 пожежу локалізували та о 02:10 ліквідували. Внаслідок пожежі знищено диван, пошкоджено домашні речі в кімнаті. Попередня причина займання – необережність під час паління. Але остаточні обставини з’ясовуються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...