Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:36
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 июня 2021, 11:22

Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою підозрюваного у нічному розстрілі подружжя з Житомирщини

За процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури 08.06.2021 слідчими поліції повідомлено жителю міста Києва про підозру у скоєнні умисного вбивства однієї людини та закінченого замаху на вбивство двох осіб (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст.15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).
Наразі тривають необхідні слідчі дії, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.
З огляду на скоєння особливо тяжкого злочину, прокуратура області наполягатиме на триманні особи під вартою.
Про трагічні події, які сталися опівночі у с. Грубське Житомирського району, повідомила 11-річна донька подружжя. Дівчинка зателефонувала до поліції та розповіла, що невідома особа через вікно здійснила постріли з вогнепальної зброї у її батьків.
Унаслідок пострілів батько малолітньої дівчинки, 1974 року народження, від смертельних поранень загинув на місці, а мати, 1982 року народження, одержала тяжкі поранення та каретою екстреної медичної допомоги доставлена до реанімаційного відділення лікарні.
Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронців, із залученням спеціалістів-вибухотехніків та задіянням службового собаки встановлено, що до злочину причетний 58-річний житель міста Києва, який має дачний будинок у сусідньому селі Коростишівського району.
Під час невідкладного обшуку у будинку підозрюваного знайдено записи нібито про боргові зобовʼязання перед ним загиблого на суму понад 24 тис. доларів США.
Крім того, неподалік будинку потерпілих виявлено мопед, вогнепальну автоматичну зброю та глушник до неї, гранати.
Вилучену зброю передано для проведення відповідних експертиз.
Злочин розкрито завдяки злагодженим оперативним діям обласної прокуратури, Управління карного розшуку та слідчого управління Головного управління Нацполіції в області.
Досудове розслідування проводить Головне управління Нацполіції в області.
Житомирська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
Погода, Новости, загрузка...