Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:56
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 июня 2021, 09:32

Поліські ліс, вода і надра збагатили бюджети на понад 223 млн гривень

За п’ять місяців цього року понад 104,8 млн. грн. податків за користування природними ресурсами поповнили місцеві скарбниці Житомирщини та майже 118,9 млн. грн. надійшло в державний бюджет України. Повідомив заступник начальника Головного управління ДПС у Життомирській області Володимир Шелест.

Найбільше до місцевих скарбниць сплатили лісокористувачі – понад 72,1 млн. грн. Ця сума надходжень перевищила минулорічні показники за відповідний період майже на 4,8 млн. грн. До державного бюджету перераховано майже 49,5 млн. грн. рентної плати за спеціальне використання лісу.

За користування надрами платники області сплатили майже 92,5 млн. грн., відповідно 28,4 млн.грн. - в місцевий бюджет та 64,1 млн. грн. - в державний бюджет. Ця сума надходжень перевищила минулорічні показники за відповідний період майже на 25,2 млн. грн., або на 7,6 млн.грн. та 17,6 млн.грн. відповідно.

Платники рентної плати за спеціальне використання водиперерахували до бюджетів усіх рівнів майже 9,7 млн. гривень, з яких понад 4,3 млн. грн. до місцевих бюджетів.

Фахівці Головного управління ДПС у області звертають увагу платників податків, які користуються природними ресурсами, на необхідність своєчасно та в повному обсязі сплачувати до бюджетів належні суми рентної плати.
Погода, Новости, загрузка...