Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 11:03
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 июня 2021, 07:33

Поласувати краденими продуктами житомирянину завадили правоохоронці

Продукти харчування вартістю понад 800 гривен чоловік намагався пронести повз касу під верхнім одягом. Проте його наміри викрили працівники поліції охорони.
Крадіжку помітив спостережливий охоронець торгівельного закладу, який негайно натиснув кнопку термінового виклику поліції.

Житомирянин, не розрахувавшись за товар, пройшов повз касу, проте явно не чекав раптової появи в магазині працівників поліції охорони. Побачивши вартових порядку, чоловік спробував втекти. Проте і це зробити йому завадили поліцейські.

Виявилось, під верхнім одягом у 30-річного чоловіка були сховані крадені з супермаркету продукти харчування. Житомирянина доставили до Житомирського районного управління поліції для подальшого з'ясування обставин події.
Погода, Новости, загрузка...