Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 14:25
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 июня 2021, 16:24

На Житомирщині близько 150 вакансій для водіїв

За даними на 15 червня у підрозділах Житомирської обласної служби зайнятості зареєстровано 147 вакансій для водіїв автотранспортних засобів.

Заробітна плата, яку пропонують роботодавці, коливається від мінімального розміру до ​25000 грн. Найдорожче оцінюється робота водіїв вантажного автотранспорту, які здійснюють міжнародні перевезення, вивозять лісо- або сільськогосподарську продукцію під час збирання врожаю.

Керівники автотранспорту затребувані підприємствами й організаціями майже всіх сфер діяльності. Кличуть таких працівників приватні пасажирські перевізники і трамвайно-тролейбусне управління, лісові господарства і каменеобробні підприємства, військові частини і підрозділи поліції, відділення пошти і служби таксі, філії «Укрзалізниці» і центри екстреної медичної допомоги, заводи та кар’єри, виробничі і комунальні підприємства.

Запрошують водіїв для керування як легковими автомобілями різних марок, карет швидкої допомоги, так і вантажними автомобілями КАМАЗ,УРАЛ, ЗІЛ, КРАЗ, БелАЗ, МАЗ, MAN, RENO, DAF, SCANIA з причепом та ін.

Серед основних обов’язків водіїв - щоденне технічне обслуговування транспортного засобу, оформлення дорожньої документації, виконання вимог правил дорожнього руху та правил перевезення людей, навантаження та розвантаження товарів і матеріалів.

Працедавці хочуть бачити водіїв комунікабельними і стресостійкими, які вміють керувати транспортом за різних дорожніх умов, а також проводити поточний ремонт та обслуговування автомобіля.
Погода, Новости, загрузка...