Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 13:55
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 июня 2021, 07:22

У Житомирі горів житловий будинок на 8 господарів

23 червня о 01:08 за екстреним номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому житловому будинку на 8 господарів, що у м.Житомир.

Мешканці самостійно покинули свої помешкання ще до приїзду вогнеборців. За вказаною адресою було негайно спрямовано два відділення рятувальників.

По прибуттю з’ясувалось, що з-під покрівлі та вікон будинку виходить дим. Осередок займання був виявлений в коридорі загального користування – там горів диван. Крім того, полум’я вже перекинулось на оздоблення стін коридору, що були оббиті пінопластом, це відповідно створювало додаткове пожежне навантаження.

Рятувальники зосередили одночасне свої зусилля на гасіння пожежі та на захист сусідніх квартир. Також було залучено ще одне відділення рятувальників для підвозу води. Пожежу ліквідували о 02:31.

Внаслідок надзвичайної події знищено домашнє майно та оздоблення коридору на площі 100 кв.м., від високої температури пошкоджені двері в квартири. Ймовірна причина займання – потрапляння малокалорійного джерела запалення на горючий матеріал. Але остаточні обставини наразі з’ясовують фахівці.
Погода, Новости, загрузка...