Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:05
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 июня 2021, 09:36

На Житомирщині прокуратура припинила неправомірне використання п’яти водойм площею понад 20 га

За позовом органів Житомирської обласної прокуратури судом скасовано незаконні дозволи на спеціальне використання водних біоресурсів та зобов’язано приватного підприємця повернути з користування п’ять водних об’єктів загальною площею 21 га.

Йдеться про те, що у жовтні 2018 року Державним агентством рибного господарства в області на підставі відповідного наказу фізичній особі-підприємцю видано п’ять дозволів на спеціальне використання водних біоресурсів у водоймах, які розташовані за межами с. Покостівка Житомирського району.

Однак Житомирською окружною прокуратурою встановлено, що приватному підприємцю фактично безоплатно надано право користування водними об’єктами та земельними ділянками загальною площею 21 га для здійснення рибогосподарської діяльності без правовстановлюючих документів.

Крім цього, у порушення вимог чинного законодавства, право на користування водоймами надано без погодження їх власника – Житомирської обласної держадміністрації.

Вжитими прокуратурою заходами представницького характеру припинено незаконне користування п’ятьма водоймами.
Погода, Новости, загрузка...