Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:51
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 июля 2021, 09:05

Понад 25 млн грн збитків завдано державі у земельній сфері – судитимуть посадовицю Держгеокадастру

Житомирська обласна прокуратура 02.07.2021 скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом неналежного виконання своїх службових обов’язків посадовицею Держгеокадастру Волині, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).

Як повідомлялося раніше, керівниця структурного підрозділу Головного управління Держгеокадастру Волині, не перевіривши достовірність внесених до офіційних документів відомостей, погодила технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації сільгоспугідь у межах двох населених пунктів області.

Така несумлінність спричинила тяжкі наслідки державним інтересам: із державної власності безпідставно вибули земельні ділянки загальною площею майже одна тисяча гектарів вартістю понад 25 млн грн.

Викрито кримінальне правопорушення за процесуального керівництва обласної прокуратури Управлінням СБ України у Волинській області. Досудове розслідування проводило Головне управління Нацполіції в Житомирській області.

Житомирська обласна прокуратура здійснюватиме публічне обвинувачення у суді.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Погода, Новости, загрузка...